News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Scotsman

#1
Primljen, šaljem ti invite. :)
#2
Ovo je objavljeno na WoT balkanskom forumu gdje je opisan ratni put dvojice starih tenkista koji jašu stazom slave starih njemačkih feldmaršala. Pošto će vjerojatno doći do brisanja teksta tamo, šteta da nestane pa neka ostane zapisan ovdje (ovo je originalni tekst koji je prvotno sastavljen) u ratnom dnevniku IIBII čije su oznake ova dvojica ponosno nosila kroz svoje bitke i svojim djelima pridonosila ugledu klana. ;D Koliko su slavno pridonijeli slavi klana, sudit će povijest.


Krene odbrojavanje, u silnom dogovaranju operativnog stoŠ¾era da li ići lijevo ili desno, nijedan nije skuŠ¾io onog drugog pa jedan krene lijevo a drugi desno. Pa kad skuŠ¾ite da ste na kontra strani, dođe do one situacije kada između dva stara prekaljena borca koji su zajedno prošli bitke i bitke nisu potrebne riječi već se kuŠ¾e mislima i zaključite da se morate drŠ¾ati zajedno.

Pa se jedan okrene i pođe u kontra stranu na lijevo, a drugi u istom trenutku na desno. Pošto kao stare oprezne iskusnjare stalno vozite u snipe modu na maksimum zoomu da vas ne bi iznenadio neki tenk iz grma već ste spremni na reakciju u sekundi, lagodno prođete jedan pored drugog ne videći se, te se čak i ogrebete bočno te Munja počne psovati u TS kako mu je neki neki noob koji ne gleda sjebao tenk i uzeo 10HP-a, a Andriy zaključi da je očito pun tim takvih jer se to sad i njemu baš dogodilo.

Nekako se dovučete do pozicije lijevo i desno i opet vam nešto ne štima. Pa odvozite još dva taktička premještanja prije nego konačno uspijete spojiti snage negdje oko kruga baze. Pa slijedi zajednički pokret na lijevo kad Munja zaključi da bi trebali stati iza neke kuće tamo. Pa Andriy, već tankih Š¾ivaca od iščekivanja, sruši kuću u koju je slučajno nervozno opalio čineći mu se da je iza ugla iste kuće provirio mali skaut. Ova situacija je sada opasno remetila Munjin dalekovidni plan u kojem ne mogu ostati skriveni u bazi, pa Munja mudro zaključi da je sad moŠ¾da sigurnije na desnoj strani iza ona dva kamena u samom kutu mape, a ionako na desnoj strani ima nešto manje crvenih pa moŠ¾da ne zaginu odmah te uz malo sreće i opale koji put.

Sva ta silna premještanja vodećih osmica kojima zato nisu mogli pročitati namjere smjera glavne ofenzive, kod kontra strane utjera strah u kosti gledajući pokrete su svim smjerovima jer im izgleda kao neka jebačka taktika koju ne razumiju te to rade još jedino profesionalci pošto većina stisne W i vozi. Tim više kad vide da se radi o King Tigrovima u koje se danas usude ući tek rijetki vrhunski tenkisti, pošto postoji gomila drugih osmica boljih performansi i tko je danas više lud da igra KT-a.
Na Š¾alost njihovu, ne mogu znati da su to jedine osmice koje su im ostale pošto su im sve druge još u partijama u kojima su zalegli u prvoj minuti te su im tenkovi zaključani u tim bitkama koje traju. I sva ta količina informacija koju druga strana prima od spomenute dvojice "panzer meistera", izazove ništa drugo nego pomutnju te im ne ostaje ništa drugo nego da panično prate ta kretanja te svi počnu juriti lijevo-desno u bezglavom rasporedu gdje više ni sami ne znaju tko gdje ide. A i nervoza im još više raste jer već par minuta nisu viđeni te šalju nervozno skaute u svim smjerovima koji također nisu uspjeli otkriti gdje je sada izvor glavne opasnosti. U cijelom kontra timu raste opći strah zbog nepoznanice na koju će stranu udariti one dvije pizdarije od KT-a.

Ističe 11. minuta partije te Munja, već nervozan i ljut zbog nedolaska protivničkih tenkova a vremena je sve manje, te mu je već pun kurac pinganja od igrača vlastitog tima na njihovu poziciju, mahnito i ljuto protivniku u chat kanalu objašnjava da ovako kamperski danas igraju još samo pičke.

-Andriy: Imaš ti pravo, baš su pičketine, ma ono pravi miševi bre, ovi izgleda neće doći... Š ta ti misliš Munja, da krenemo pravo ili da odemo levo sada?
-Munja: A ne znam ni sam, šta ja znam... MoŠ¾da bi mogli ipak ravno, a?
-Andriy: Pa ajmo probati, idemo onda tu jedno polje pravo, ali ne dalje od toga, izgleda mi da onaj SU-5 gleda baš na ovu stranu prema nama.
-Munja (ohrabreno): Ok, moŠ¾e, ti kreni prvi, ja te pratim i pokrivam, bit ću odmah iza tebe (pravdajući se Andriyu da je njegova posada malo lošija pa je bolje da Adnriy bude prvi).

I igrom slučaja u novoraspoređenom sektoru, slučajno pada granata između dva KT-a na što obojica panično iz straha stisnu W bez stajanja, a protivnička strana tada ugleda dva jureća KT-a u agresivnom napadu što ih totalno izbezumi jer su već bili dovoljno ludi iščekujući ova dva junaka. Te već umorni od nervoze pucaju i bez da im se krug suzi  promašuju sve što stignu, dok dio crvenih masovno izlazi iz bitke uz poruku "XXX (enemy) goes up in flames", a na što Andriy i Munja tada s lakoćom rješavaju skupinu par KV-a i 3 PzIV sa defaultnim topom te pobjednički završavaju bitku svaki sa par tisuća damagea međusobno si čestitajući na ovakvom umijeću gdje su sami uspjeli savladati brojniji protivnički tim te mudro zaključivši da bez njih ovaj team ne bi vidio pobjede.


Ovo je nekako glavna operativna taktika ove dvojice od par njih koje imaju, druge se pomalo razlikuju u smjerovima kretanja, malo izmjene početnog raspored ovog lijevo-desno kretanja i obrnu smjer kontra po potrebi, no stvar svedu na isto. ;)




#3
Quote from: ugly.fender on February 24, 2013, 04:46:39 PM
Nemoj ni da pocinjes...odmah predji na avione  War Thunder (troll)   ;D

Nemoj da te Iron čuje, moŠ¾da mu ovime izbijaš budućeg feldmaršala s kojim će sa svojim tenkićima promarširati Europom.  ;D

Nego, daj nick u WT-u. ;D Isti kao ovaj?

#4
World of Tanks (WOT) / Re: W.o.T Replays
March 03, 2013, 05:11:50 AM
Quote from: lomach on January 28, 2013, 06:22:40 PM


Au, tko ti je odgirao ovo? Čekaj Lomi, ti si znači neki dobar igrač tu u klanu?

;D
#5
World of Tanks (WOT) / Re: Leichttraktor Journey
May 08, 2012, 06:53:49 PM
Jebenti asa kakav meštar, Lola je stao na crtu u najmanju ruku kao King Tigar.  :worth  :worth  :worth
#6
Još veća pohvala ekipi koja je igrala jučer sa kompletnom postavkom devetki i izbila 15 njihoih desetki.  :hooray: :punk
#7
Pozdrav svima!

Već sam upao u klan, no da se sluŠ¾beno upišem i predstavim ovdje kao novi. Igram WoT još od Bete, a u klanu MHR (Mafia.hr) sam od izlaska igre iz Bete te sam neko kratko vrijeme proveo u DOW-u (Dogs of war), u oba klana na poziciji DC.

Za CW na raspolaganju imam E100, Maus i T30, dok je IS7 na putu (kojih 100k xp-a i lova, no za lovu će se pobrinuti Lowe :D).

Eto, ukratko od mene. Do nekog platoona, TC-a ili CW-a, pozdrav. :)